Menü
Your Cart

Relaxáció,Masszázs

Masszázs enyhíti a stressz hatásait. Sokak számára az ellazulás, relaxáció nehéz feladat, mégis nagyon fontos. Modern társadalmunk rohanó, stresszes életmódjából egyenesen következik a testi-lelki egyensúlyunk elvesztése.

A kevés testmozgás, a helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés mind-mind keményen próbára teszik izomzatunkat.
Masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes, káros mellékhatásoktól mentes módszer a betegségek megelőzésére, gyógyítására.

Nálunk megtalálja kedvenc relaxációs,masszázs készülékét!

 

DELUXE KÉZI MASSZÍROZÓ
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMK4
Kapható szeptember 14-től! 2 az 1-ben kézimasszírozó cserélhető masszázs feltétekkel! A kézimasszírozó kiválóan alkalmas akár a teljes hát megmasszírozására, hiszen a hosszú..
12.990 Ft
Nettó ár:12.990 Ft
DELUXE MASSZÁZSÜLÉS DELUXE MASSZÁZSÜLÉS
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVM24
Dupla soros masszázsgörgőkkel Napjainkban a megváltozott életmódnak köszönhetően egyre többen szenvednek az ülő munka okozta hát- nyak- és derékfájástól. Azonban csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy..
63.990 Ft
Nettó ár:63.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMK3
A Relax masszírozó készülék izomlazító masszázsterápiával segíthet felfrissíteni testet és lelket egyaránt. ergonómiuks kialakítású massszírozó karja segít..
7.390 Ft
Nettó ár:7.390 Ft
SHIATSU MASSZÁZSÜLÉS
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVM26
Exkluzív shiatsu masszázsélmény prémium kivitelben! Vibrációs masszázs: A készülék ülőrészébe beépített vibrációs motor az alsótest masszírozásához n..
27.990 Ft
Nettó ár:27.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVM23
A shiatsu masszázs japán eredetű, ujjnyomásos technika, mely terápiás jelleggel csökkentheti az izomfájdalmak széles skáláját. Megoldást nyújthat hát- és derékfájdalmak esetén,..
18.490 Ft
Nettó ár:18.490 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMK3
A Vitality kézimasszírozó készülék izomlazító technikával segíthet felfrissíteni a testet és a lelket. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a test bármely részét k&ou..
7.490 Ft
Nettó ár:7.490 Ft
VITALITY LÁBMASSZÁZS KÉSZÜLÉK VITALITY LÁBMASSZÁZS KÉSZÜLÉK
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVM20
A Vivamax professzionális lábmasszírozó készülék görgőkkel és légpárnákkal végez masszázst a lábfejen, vagy igény szerint a vádlin, így segít tulajdonosának megszab..
41.990 Ft
Nettó ár:41.990 Ft
Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)