Menü
Your Cart

Párna

A jó Anatómiai párna, mely megtámasztja fejét és nyakát, valamint gerincét megfelelő helyzetben tartja, a tökéletes alvási élmény elengedhetetlen eszköze.

Az Anatómiai párna speciális kialakításának köszönhetően könnyen felveszi a fej formáját, így a nyaki- és hátizmok alvás során tökéletes nyugalmi állapotba kerülhetnek.

Élvezze a kényelmes és egészséges alvást minden éjszaka!

Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPSP
Az emlékező habanyagú puha párna formájában a nyaknak kialakított mélyedés lehetővé teszi a nyak és a fej természetes helyzetének a  megtartását, így biztosítva a kényelmes &ea..
7.490 Ft
Nettó ár:7.490 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPC
A QMED Comfort párna hagyományos formájú, memóriahab speciális anyag tulajdonságainak minden előnyével. Az 55 kg/m3 sűrűségű hőre lágyuló és nyomásra érzékeny memóriahab, egyenletes al&aa..
9.190 Ft
Nettó ár:9.190 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPH
Használható nyak, láb, derék vagy térd alá helyezve. Memóriahabos termék. Ideális hát- és nyaktámasz ülőtevékenységekhez és utazáshoz. 12x26,5 cm  ..
3.590 Ft
Nettó ár:3.590 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPSLIM
A QMED Slim párna elsősorban hason alvóknak számára kiváló választás, mivel a hason fekvésre az átölelhető forma és az alacsony kiképzés miatt különösen alkalmas. Vékony (slim) pro..
9.990 Ft
Nettó ár:9.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPBAMBOO
A bambusz szénpor antibakteriális, pára- és szagelnyelő hatása kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az éjjeli alvást. A bambusz szénpor elnyeli az alvás során a testünkből felszabaduló ver..
8.390 Ft
Nettó ár:8.390 Ft
QMED NYAKPÁRNA
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPNY
A nyak egészségéért! A QMED nyakpárna formájának és memóriahabos töltésének köszönhetően ideális társ TV nézés, utazás vagy alvás közben. Ergonómikus pat..
3.590 Ft
Nettó ár:3.590 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)