Menü
Your Cart

Párna,Háttámasz,Ülőpárna

Nyugodt éjszaka, kipihent ébredés Anatómiai párnával.

A tartós ülő helyzetben a helytelen testtartás derék, gerinc fájdalomhoz vezethet.

Az  Ülő és Hátpárna használata korrigálja az alsó gerincszakaszt a megfelelő állásba, ezzel a panaszok megelőzéséhezt és kezeléséhez hozzájárulhat. 

Autóvezetéshez, de otthonunkban vagy irodában is kényelmes, egészséges ülést biztosít.

DINAMIKUS ÜLŐPÁRNA DINAMIKUS ÜLŐPÁRNA
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVBD
Az optimális ülőtartásért! Hatékony eszköz az egészséges ülő testtartás elősegítésére,  a hát- és derékfájás megelőzésére, valamint különféle t..
3.490 Ft
Nettó ár:3.490 Ft
MEMÓRIAHABOS HÁTPÁRNA
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVEHP
Védje hátát tökéletes kényelemben! Rugalmas és pihentető, ugyanakkor határozott támaszték, mely tökéletes kényelmet biztosít hosszantartó ülés közben. Követi a gerincoszlop g&o..
9.890 Ft
Nettó ár:9.890 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPBAMBOO
A bambusz szénpor antibakteriális, pára- és szagelnyelő hatása kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az éjjeli alvást. A bambusz szénpor elnyeli az alvás során a testünkből felszabaduló ver..
8.390 Ft
Nettó ár:8.390 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPC
A QMED Comfort párna hagyományos formájú, memóriahab speciális anyag tulajdonságainak minden előnyével. Az 55 kg/m3 sűrűségű hőre lágyuló és nyomásra érzékeny memóriahab, egyenletes al&aa..
9.190 Ft
Nettó ár:9.190 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPD
A párna formája és az emlékező habanyag biztosítja a lumbális gerinc kiegyensúlyozott ortopédiai megtámasztását. Segít a korábbi derékpanaszok, sérülések vagy a túlterhel&eac..
4.490 Ft
Nettó ár:4.490 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPH
Használható nyak, láb, derék vagy térd alá helyezve. Memóriahabos termék. Ideális hát- és nyaktámasz ülőtevékenységekhez és utazáshoz. 12x26,5 cm  ..
3.590 Ft
Nettó ár:3.590 Ft
QMED NYAKPÁRNA
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPNY
A nyak egészségéért! A QMED nyakpárna formájának és memóriahabos töltésének köszönhetően ideális társ TV nézés, utazás vagy alvás közben. Ergonómikus pat..
3.590 Ft
Nettó ár:3.590 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPSLIM
A QMED Slim párna elsősorban hason alvóknak számára kiváló választás, mivel a hason fekvésre az átölelhető forma és az alacsony kiképzés miatt különösen alkalmas. Vékony (slim) pro..
9.990 Ft
Nettó ár:9.990 Ft
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)