Menü
Your Cart

Izületrögzítő

Az Izületrögzítő használható műtétet követően, az izület túlerőltetése, izületi kopás okozta panaszok kezelésére és izületi sérülések esetén is, hangszeren játszóknál, sportoláshoz, töréseknél,végtag tehermentesítésére...stb.

Megtalálja nálunk derék-,boka-, térd-,lábszár-,ujj-,csukló-,könyök-,vállrögzítők...széles választékát!

Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH0501
A kényelmes, habszivaccsal bélelt, műanyag sínnel és 3 tépőzáras pánttal készült termék hüvelykujj sérülés, ínhúzódás, izom gyengeség esetén rögzíti, megt..
3.390 Ft
Nettó ár:3.390 Ft
ELASZTIKUS BOKASZORÍTÓ SAROKKÖNNYÍTÉSSEL
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH1600
A kiváló minőségű elasztikus anyagból készült bokaszorító hatékony és erős tartást ad az ízületeknek. Mindennapos használatra és sportoláshoz egyaránt alkalmas. Javasoljuk, hogy erős ..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH1405
 A kiváló minőségű elasztikus anyagból készült alkar- csuklószorító hatékony és erős tartást ad az ízületeknek. Mindennapos használatra és sportoláshoz egyaránt alkalmas. ..
1.990 Ft
Nettó ár:1.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH0310
A kiváló minőségű elasztikus anyagból készült csuklószorító hatékony és erős tartást ad az ízületeknek. Mindennapos használatra és sportoláshoz egyaránt alkalmas. Javasoljuk, ..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH0152
RA kiváló minőségű elasztikus anyagból készült derékszorító hatékony és erős tartást ad az ízületeknek. Mindennapos használatra és sportoláshoz egyaránt alkalmas. Anyagöss..
5.390 Ft
Nettó ár:5.390 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH1902
A kiváló minőségű elasztikus anyagból készült könyökszorító hatékony és erős tartást ad az ízületeknek.  Mindennapos használatra és sportoláshoz egyaránt alkalmas. Java..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH1501
A kiváló minőségű elasztikus anyagból készült térdszorító hatékony és erős tartást ad az ízületeknek. Mindennapos használatra és sportoláshoz egyaránt alkalmas. Javasoljuk, ho..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
HALLUX VALGUS ÉJSZAKAI SÍN
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQHV
A hallux valgus napjaink egyik leggyakoribb lábfej deformitása, melynek kialakulásához a nők által viselt, szűk orrú, magas sarkú cipők nagyban hozzájárulhatnak. Kialakulásának az oka a harántboltozat (lúd..
2.100 Ft
Nettó ár:2.100 Ft
QMED HALLUFIT NAGYLÁBUJJ-ÍZÜLET LAZÍTÓ
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQHF
Rugalmas ízület lazító eszköz Hallux Valgus kezelésére,mekynek segítségével meglazíthatja a nagylábujj körüli kötött izomzatot,nyújthatja  a megrövidült ínszalagokat.Előse..
1.390 Ft
Nettó ár:1.390 Ft
QMED HALLUSTOP HALLUX VALGUS KEZELŐ
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQHSB
Nappal és éjszaka is viselhető korrekciós eszköz, mely segíti a harántboltozat anatómiai helyzetének visszaállítását, ami tehermentesíti a talppárnákat. Az állítható pozí..
3.990 Ft
Nettó ár:3.990 Ft
QMED HARÁNTEMELŐ PÁRNA QMED HARÁNTEMELŐ PÁRNA
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQHPK
A Qmed harántemelő párna a lábujjak mögötti talppárnáknál található harántboltozat anatómiai pozíciójának biztosítására szolgál. Az emelés hatására ki..
1.990 Ft
Nettó ár:1.990 Ft
Mutasd 1 tól 11 -ig 11 (1 oldalakat)