Menü
Your Cart

Fitness,Szépségápolás

Segítünk abban, hogy az egészséges életmód szerelmesei kényelmesen, megtalálják kedvenc Fitness és Torna eszközeiket az egészségesebb mindennapokér!

Társ a mozgásban: gyógytornához és erősítéshez, fogyókúrához szükséges eszközöket is talál áruházunkban!

Ami a női Szépségápolással kapcsolatos: kiváló bőrápoló készülékek kínálatunkban!

MINIBIKE "PRO" SZOBAKERÉKPÁR
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF17
A "MiniBike" egy rgonomikus szobakerékpár, ami rendkívül kis helyen is elfér, így akár az ágya alatt is tárolhatja! Használható terápiás (pl. műtét utáni rehabilitáció) &eac..
18.290 Ft
Nettó ár:18.290 Ft
MULTICARE FITNESS MÉRLEG EZÜST
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVBF2
A Vivamax "Multicare" elemző mérleg az otthoni állapot-felmérés kiváló eszköze. Segítségével számos fontos belső funkció nyomon követhető, melyek folyamatos kontrollálása hatással le..
6.890 Ft
Nettó ár:6.890 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQGYM55
Rendszeres használata javíthatja a testtartást, erősítheti az izmokat, megelőzheti a hátpanaszokat. Sérülés esetén nem reped ki, hanem lassan leereszt. Teherbírása: 150 Kg..
3.690 Ft
Nettó ár:3.690 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQGYM65
Rendszeres használata javíthatja a testtartást, erősítheti az izmokat, megelőzheti a hátpanaszokat Sérülés esetén nem reped ki, hanem lassan leereszt Teherbírása: 150 Kg..
4.490 Ft
Nettó ár:4.490 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQGYM75
Rendszeres használata javíthatja a testtartást, erősítheti az izmokat, megelőzheti a hátpanaszokat. Sérülés esetén nem reped ki, hanem lassan leereszt. Teherbírása: 150 Kg..
5.290 Ft
Nettó ár:5.290 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMA
A Vivamax SlimmingPro masszázsövvel megerőltetés nélkül bírhatja munkára izmait. A speciális, két motoros oszcilláló masszázstechnika összehúzódásra és elernyedésre készte..
13.990 Ft
Nettó ár:13.990 Ft
SMR MASSZÍROZÓ HENGER SMR MASSZÍROZÓ HENGER
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF10
2 az 1-ben SMR Masszírozó henger Két henger egy áráért! Az SMR masszírozó henger elnevezése annyit tesz, mint “saját magunk izompólyáinak felszabadítása”. Helyes használata gyors &ea..
9.190 Ft
Nettó ár:9.190 Ft
ULTRAHANGOS MÉLYMASSZÁZS AJÁNDÉKKAL! ULTRAHANGOS MÉLYMASSZÁZS AJÁNDÉKKAL!
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVUM2A
Ultrahangos mélymasszázs készülék: Talán már csak egy apró segítség hiányzik ahhoz, hogy a lehető legjobb formájában lehessen amikor belebújna a kedvenc fürdőruhájába! Ehhez nyú..
17.690 Ft
Nettó ár:17.690 Ft
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)