Menü
Your Cart

SEATONE ZÖLDKAGYLÓ-KIVONAT KAPSZULA 120DB

SEATONE ZÖLDKAGYLÓ-KIVONAT KAPSZULA 120DB
SEATONE ZÖLDKAGYLÓ-KIVONAT KAPSZULA 120DB

A jelenleg ismert leggazdagabb glükozamin-forrás (az élőszervezetek kötő-támasztó szöveti vázát felépítő összetett fehérje-szénhidrát molekulák), ezért kagyló-farmokon speciális körülmények között, rendszeres ellenőrzés mellett tenyésztik.

Egyetlen ilyen kagyló naponta 300 l tengervizet szűr át magán (táplálék és oxigénforrás), ennek köszönhetően a kagyló húsa rendkívül gazdag biológiailag aktív anyagokban.

A Seatone termékek biológiailag aktív anyagai közül kiemelkednek a glükózaminok, az élő szervezetek kötő-támasztó szöveti vázát alkotó 5 természetes glükózamin (chondroitin-4-szulfát, chondroitin-6-szulfát, dermatán-szulfát, cheratán-szulfát és hialuronsav) mindegyike megtalálható bennük.

A kötő-támasztó szöveti váz mikro szerkezetét a proteoglikán mátrixot építik vissza, így a szalagok, inak, porcok, izmok, de a csontok élő szövetének a visszaépítésében is döntő szerepük van.

Az ízületekben a csontokat borító porcok nem tartalmaznak vérereket, ezért táplálásuk csak mozgás közben a szivacs szerű szerkezetük révén beszívott-kipréselt izületi nedv segítségével lehetséges.

Az ízületi nedv egyrészt viszkozitása révén segíti az ízületi felszínek egymás fölötti elcsúszását (könnyíti a mozgást), másrészt glükozamin tartalma révén táplálja a porcokat , azaz segít a térhálós mikroszerkezet folyamatos visszaépítésében.

A Seatone termékek általában 3 hét alatt az ízületi nedvtermelést optimalizálják, ami a termékeket szedők 70 %-nál jól érzékelhető javulásban nyilvánul meg: könnyebb lesz a mozgás, csökken az ízületek recsegése-ropogása.

A jótékony hatás test-szerte érvényesül, minden ízületben normalizálódik az ízületi nedv-termelés és mindenhol javul a kötőszövetek rugalmassága (érfalak, izmok, belső szervek), sőt a bőr, a haj és körömképletek minősége is javulhat.

A feldolgozás gyógyszergyári körülmények között (a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak megfelelően) történik.

A Seatone termékekben tisztított, koncentrált újzélandi kagyló kivonat található.

A kapszulák is gluténmentes zselatinból készülnek, ami kíméli az emésztő traktust és lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok közvetlenül a gyomor mögötti vékonybél szakaszból szívódjanak fel.

Javasolt adagolás: 2x 1-3 kapszula naponta.

Összetevők: tarajos zöldkagyló kivonat (230 mg/kapszula), zselatin.

120 darab

65,-/ darab

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
Rossz
Captcha
  • Cikkszám: 230 mg
7.800 Ft
Nettó ár: 7.800 Ft