Menü
Your Cart

Lábmasszírozó

A lábmasszírozó javítja a szervezet keringési funkcióit, a sejtek anyagcseréjét,segít megnyugtatni és ellazítani a fáradt, meggyötört lábat. 

Serkenti a talpak vérellátását, ezáltal javítja a vérkeringést. Pár perc alatt lábunk szinte újjászületik!

DELUXE LÁBMASSZÍROZÓ - GYVM28 DELUXE LÁBMASSZÍROZÓ - GYVM28
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVM28
Exkluzív masszázsélmény a lábaknakA Vivamax DeLuxe professzionális lábmasszírozó készülék görgőkkel és légpárnákkal végez masszázst a lábfejen, így segít tulajdonosának megszabadulni a napi stressztől, valamint kikapcsolódni és ellazulni.A talpmasszázst, mint egészségi problémák kezelését segítő ter..
49.990 Ft
Nettó ár:49.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVLM
Kényeztesse lábait frissítő pezsgőfürdővel! Lazítson otthonában minden nap a Vivamax vizes lábmasszírozó és lábfürdő használatával! A vibrációs masszázs és a pezsgőfürdő segít ellazulni, serkentheti a vérellátást, ellazíthatja a megfeszült izmokat, segíthet revitalizálni a megfáradt lábakat.Ter..
13.990 Ft
Nettó ár:13.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVTVM
Felpezsdíti a vérkeringést, csökkentheti a nehézláb érzést, a duzzanatokat!Légpárnás masszírozó készülék a láb keringési elégtelenségeire, visszerekre, ödémára nyújt megoldást. A pulzáló nyomás felpezsdíti a vérkeringést, csökkentheti a nehézláb érzést, a duzzanatokat. Az intenzív masszázs javíthatj..
29.990 Ft
Nettó ár:29.990 Ft
VITALITY LÁBMASSZÁZS KÉSZÜLÉK - GYVM20 VITALITY LÁBMASSZÁZS KÉSZÜLÉK - GYVM20
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVM20
Frissítő kényeztetés lábánakA Vivamax Vitalty professzionális lábmasszírozó készülék görgőkkel és párnákkal végez masszázst a lábfejen, vagy igény szerint a vádlin, így segít tulajdonosának megszabadulni a napi stressztől, valamint kikapcsolódni és ellazulni.A talpmasszázst, mint egészségi prob..
39.990 Ft
Nettó ár:39.990 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)