Menü
Your Cart

Kézi masszírozó

A Kézi masszírozót kényelmes és könnyű használni az egyes testrészek vagy akár az egész test masszázsához.

Amellett, hogy a Kézi masszírozó javítja a közérzetét, segítségére lehet keringési rendellenességek, izomhúzódás, izomfájdalmak és fáradtság esetén is.

Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMK4
2 az 1-ben kézimasszírozó cserélhető masszázs feltétekkel!A kézimasszírozó kiválóan alkalmas akár a teljes hát megmasszírozására, hiszen a hosszú, ergonomikus nyélnek köszönhetően könnyedén elérheti vele vállait, lapockái környékét, de akár a derekát is. A nyélről leválasztható, ergonomikus, tenyérb..
13.990 Ft
Nettó ár:13.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMK3
Lélekemelő masszázsélmény, frissítő, kényeztető gondoskodás testnek és léleknek!Frissítse fel testét és lelkét egyaránt!A Vitality kézimasszírozó készülék izomlazító technikával segíthet felfrissíteni a testet és a lelket. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a test bármely részét könnyedén elé..
7.990 Ft
Nettó ár:7.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMA
Nagy teljesítményű karcsúsító öv a gyorsabb és látványosabb eredményekért!A Vivamax SlimmingPro masszázsövvel megerőltetés nélkül bírhatja munkára izmait. A speciális, két motoros oszcilláló masszázstechnika összehúzódásra és elernyedésre készteti az izmokat, a thermo masszázs pedig segíti a lerakód..
15.990 Ft
Nettó ár:15.990 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)