Menü
Your Cart

Memóriahabos termékek

MEMÓRIAHABOS ANATÓMIAI DERÉKTÁMASZ - GYVMF2 MEMÓRIAHABOS ANATÓMIAI DERÉKTÁMASZ - GYVMF2
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMF2
Termékjellemzők:Ergonómikus formájának köszönhetően biztosítja a gerinc ortopédiai megtámasztását, ezzel enyhítheti/megelőzheti a helytelen testtartásból eredő panaszokatA lyukacsos textília jobb szellőzést biztosítÖves kialakításának köszönhetően a szék támlájához rögzíthetőHasználható há..
5.490 Ft
Nettó ár:5.490 Ft
MEMÓRIAHABOS LÁBTÁMASZTÓ PÁRNA - GYVMF7 MEMÓRIAHABOS LÁBTÁMASZTÓ PÁRNA - GYVMF7
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMF7
A kiváló minőségű memóriahab felhasználásával készült lábtámasztó párnát a test anatómiájához igazodva fejlesztették ki. Ergonómiai kialakításának köszönhetően tökéletes alátámasztást nyújt a lábnak és a csípőnek. Ideális kismamáknak és mindenkinek, aki oldalt fekve szeret aludni. Légáteresztő, bamb..
3.990 Ft
Nettó ár:3.990 Ft
MEMÓRIAHABOS ANATÓMIAI NYAKPÁRNA - GYMVF3 MEMÓRIAHABOS ANATÓMIAI NYAKPÁRNA - GYMVF3
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMF3
Termékjellemzők:Hátsó anatómiai emelésének köszönhetően jobban megtámasztja a nyakat, ezért a hagyományos nyakpárnákhoz képest kényelmesebb ülést biztosítHuzata szellőzőnyílásokkal van ellátva, mely biztosítja a levegő szabad áramlásátSűrűség: 55 kg/m3A levehető, mosható huzaton kívül..
4.990 Ft
Nettó ár:4.990 Ft
MEMÓRIAHABOS ALVÓPÁRNA - GYVMF5 MEMÓRIAHABOS ALVÓPÁRNA - GYVMF5
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMF5
Termékjellemzők:Kiváló minőségű memóriahab felhasználásával készültA test hőjének köszönhetően felveszi a nyak természetes ívét és tehermentesíti a nyaki csigolyátHipoallergén anyagának köszönhetően nem allergizálHuzata levehető, így könnyedén tisztíthatóSűrűség: 45 kg/m3A levehető, mosható huz..
7.990 Ft
Nettó ár:7.990 Ft
MEMÓRIAHABOS ANATÓMIAI ÜLŐPÁRNA - GYVMF6 MEMÓRIAHABOS ANATÓMIAI ÜLŐPÁRNA - GYVMF6
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMF6
Extra puhaság a memóriahab jótékony hatásaival!A memóriahabos ülőpárna segít elkerülni, illetve enyhíteni a deréktájban keletkező nyomást. A memóriahab felveszi a test formáját és lassan veszi fel az eredeti alakját újra. Segítségével a gerincoszlop felveszi az optimális ívét, tehermentesítve ezzel ..
6.990 Ft
Nettó ár:6.990 Ft
MEMÓRIAHABOS ANATÓMIAI ALVÓPÁRNA - GYVMF4 MEMÓRIAHABOS ANATÓMIAI ALVÓPÁRNA - GYVMF4
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMF4
Termékjellemzők:Kiváló minőségű memóriahab felhasználásával készültFormáját a test anatómiájához igazodva fejlesztették kiKontúrja tökéletes alátámasztást nyújt a csigolyáknak, ezzel biztosítva a nyugodt és pihentető alvástHipoallergén anyagának köszönhetően nem allergizálHuzata levehető, így k..
6.990 Ft
Nettó ár:6.990 Ft
MEMÓRIAHABOS HÁTPÁRNA  - GYVEHP
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVEHP
Védje hátát tökéletes kényelemben! Rugalmas és pihentető, ugyanakkor határozott támaszték, mely tökéletes kényelmet biztosít hosszantartó ülés közben. Követi a gerincoszlop görbületeit, óvja a porckorongokat, a csigolyák megfelelő pozícióban tartásával segíthet megelőzni egy esetleges porckorongs..
9.990 Ft
Nettó ár:9.990 Ft
Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)