Menü
Your Cart

Anatómiai párna

A jó Anatómiai párna, mely megtámasztja fejét és nyakát, valamint gerincét megfelelő helyzetben tartja, a tökéletes alvási élmény elengedhetetlen eszköze.

Az Anatómiai párna speciális kialakításának köszönhetően könnyen felveszi a fej formáját, így a nyaki- és hátizmok alvás során tökéletes nyugalmi állapotba kerülhetnek.

Élvezze a kényelmes és egészséges alvást minden éjszaka!

 

Brand: Thuasne Cikkszám: Egyéb
A Cervi+® fejpárna nagyon kényelmes, anélkül támasztja meg a fejet, hogy megterhelné a vállat vagy a gerincoszlopot, azaz feszültségmentesen. Formája a fej és a nyak anatómiai körvonalaihoz igazodik, függ..
9.090 Ft
Nettó ár:9.090 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPBAMBOO
A bambusz szénpor antibakteriális, pára- és szagelnyelő hatása kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az éjjeli alvást. A bambusz szénpor elnyeli az alvás során a testünkből felszabaduló ver..
8.390 Ft
Nettó ár:8.390 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPC
A QMED Comfort párna hagyományos formájú, memóriahab speciális anyag tulajdonságainak minden előnyével. Az 55 kg/m3 sűrűségű hőre lágyuló és nyomásra érzékeny memóriahab, egyenletes al&aa..
9.190 Ft
Nettó ár:9.190 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQPSP
Az emlékező habanyagú puha párna formájában a nyaknak kialakított mélyedés lehetővé teszi a nyak és a fej természetes helyzetének a  megtartását, így biztosítva a kényelmes &ea..
7.490 Ft
Nettó ár:7.490 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)