Menü
Your Cart

Csukló-, kézrögzítő

Csukló- és kézrögzítőt használjunk  a csukló és a kéz ínhüvelygyulladásai,  műtétet, gipszrögzítést követően, hüvelykujj sérülések, ínhúzódás, izomgyengeség átmeneti rögzítésre. Csukló és kézfej enyhe fokú sérülései esetén, sérülés megelőzésére, sportoláshoz,reumás betegségek esetén is.

Használatuk megelőzi az erős igénybevétel vagy túlterhelés miatt gyakran kialakuló fájdalmas megbetegedéseket, illetve csökkenti azok tüneteit .

KINEZIOLÓGIAI TAPASZ  - GYVKT KINEZIOLÓGIAI TAPASZ  - GYVKT
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVKT
Megelőz, tehermentesít és stabilizálA tapasz az izmok, ízületek, ínszalagok stabilizálására, tehermentesítésére és fájdalomcsillapításra, valamint a regeneráció felgyorsítására használható!Vízálló, akár 4-5 napig is hordhatóRugalmassága a bőrrel megegyezőLégáteresztőFényképes használati útmutatóval&..
2.690 Ft
Nettó ár:2.690 Ft
KINEZIOLÓGIAI TAPASZ TURMALINNAL - GYVKTT KINEZIOLÓGIAI TAPASZ TURMALINNAL - GYVKTT
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVKTT
Növelheti a tapasz-kezelések hatékonyságát!A tapasz ragasztóanyagába kevert turmalin az általa kibocsájtott távoli infra-sugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősítheti a kineziológiai tapasz ízületekre és izmokra gyakorolt jótékony hatását, ezáltal növelheti a tapasz-kezelések hatékonys..
3.490 Ft
Nettó ár:3.490 Ft
MÁGNESES CSUKLÓSZORÍTÓ TURMALINNAL - GYVFMCS
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFMCS
Intenzív mágnesterápia jótékony hatású turmalinnal!Intenzív mágnesteráia az anatómiailag fontos pontokon 6 darab, egyenként 1700 Gauss erősségű mágneskoronggal.A turmalin az általa kibocsájtott távoli infrasugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősítheti a mágneses szorító ízületekre gyakorolt..
2.390 Ft
Nettó ár:2.390 Ft
MÁGNESES CSUKLÓ- ÉS KÉZFEJSZORÍTÓ TURMALINNAL - GYVFMKF
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFMKF
Intenzív mágnesterápia jótékony hatású turmalinnal!Intenzív mágnesteráia az anatómiailag fontos pontokon 8 darab, egyenként 1700 Gauss erősségű mágneskoronggal.A turmalin az általa kibocsájtott távoli infrasugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősítheti a mágneses szorító ízületekre gyakorolt..
3.490 Ft
Nettó ár:3.490 Ft
NASARA KINESIOLOGY TAPE NASARA KINESIOLOGY TAPE
Sikertermék
Brand: Physiotrade Cikkszám: 481403004
A Nasara kineziológiai tapasz egy pamutanyagból készült, bőrre ragasztható elasztikus tapasz, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatások n&eac..
2.590 Ft
Nettó ár:2.590 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH1405
 A kiváló minőségű elasztikus anyagból készült alkar- csuklószorító hatékony és erős tartást ad az ízületeknek. Mindennapos használatra és sportoláshoz egyaránt alkalmas. ..
1.990 Ft
Nettó ár:1.990 Ft
CHRISOFIX PALMÁRIS ALKAR ORTÉZIS
Sikertermék
Brand: Egyéb Cikkszám: Egyéb
Termék jellemzői: - a csukló és kézfej egyidejű pihentetését, fixálását biztosító sín - elsősegély - a csukló, a kéz és az ujjak egyidejű rögzítése sérül&eac..
8.390 Ft
Nettó ár:8.390 Ft
Brand: Thuasne Cikkszám: 2430
A csukló és a hüvelykujj íngyulladásánál és egyéb ín rendellenességeknél.  Használatával biztosított a hüvelykujj és a csukló hatásos rögzítése ..
6.490 Ft
Nettó ár:6.490 Ft
Brand: Futuro Cikkszám: 09033
A FUTURO™ Sport Csuklórögzítőt hüvelykujj-hurokkal úgy tervezték, hogy megerősítse és tartást adjon a csuklónak, így egész nap játékban maradhat. Speciális jellemzők: Állíthat&oac..
4.190 Ft
Nettó ár:4.190 Ft
Brand: Futuro Cikkszám: 46378
Terméktípus: Körbetekerhető Termékjellemzők és termékelőnyök: A hüvelykujj-hurok egyszerűvé teszi a fel- és levételt Leveszi a terhet a gyenge vagy fájó csuklóról Tartós neoprén-kever&eac..
5.390 Ft
Nettó ár:5.390 Ft
Brand: Futuro Cikkszám: 48462
Ébredjen kipihenten a FUTURO™ Éjszakai Csuklórögzítővel, hogy szembe tudjon nézni a nap kihívásaival. Stabil fém sínnel a tenyérnél és párnázott belső résszel ideális kéz..
15.290 Ft
Nettó ár:15.290 Ft
Brand: Futuro Cikkszám: 47855
Az eltávolítható, alakítható fémsínnek köszönhetően szorosan rögzíti és védi a sérült, gyenge, illetve igénybevett csuklóizületet. Viselése akár egész napon ke..
4.150 Ft
Nettó ár:4.150 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 13 (2 oldalakat)