Menü
Your Cart

Bütyökkorrigáló

Bütyökkorrigáló (Hallux Valgus) segédeszköz hordása, korrigált helyzetben tartja a lábujjakat.

A bütyköt, bütykösséget a lábfej és a nagyujj csontjainak megváltozott csontos szerkezete okozza. Az első lábközépcsont és a nagylábujj első perce ferdén csatlakozik.
Legtöbbször a láb haránt boltozatának süllyedésére vezethető vissza.

Az ízület belső - oldalsó részén a folyamatos nyomás következtében a nyáktömlő krónikus gyulladása alakulhat ki, ami a tömlő falának megvastagodásával jár. A gyulladás időnként fellobban, ekkor az egyébként is meglévő fájdalom jelentősen fokozódik.

 

QMED HALLUFIT NAGYLÁBUJJ-ÍZÜLET LAZÍTÓ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: 500608001
Rugalmas ízület lazító eszköz Hallux Valgus kezelésére,mekynek segítségével meglazíthatja a nagylábujj körüli kötött izomzatot,nyújthatja  a megrövidült ínszalagokat.Előse..
1.520 Ft
Nettó ár:1.520 Ft
QMED HALLUSTOP HALLUX VALGUS KEZELŐ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: 500608003
Nappal és éjszaka is viselhető korrekciós eszköz, mely segíti a harántboltozat anatómiai helyzetének visszaállítását, ami tehermentesíti a talppárnákat. Az állítható pozí..
4.590 Ft
Nettó ár:4.590 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYEVM4
Valgus Med IV. Szilikon bütyökvédőEgy méretben kapható (2 db/csomag)Segítséget jelenthet az egymáson fekvő lábujjak okozta fájdalom kezelésében, és védelmet nyújt a bütyök kidörzsölődése ellen!A Valgus Med IV. segítséget jelenthet a kislábujj bütyök fájdalmainak csökkentésében.Egyszerre korrigá..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
VALGUSMED II. SZILIKON BÜTYÖKVÉDŐ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYEVM2
Valgus Med II. Szilikon bütyökvédőEgy méretben kapható (2 db/csomag)Segítséget jelenthet az egymáson fekvő lábujjak okozta fájdalom kezelésében, és védelmet nyújt a bütyök kidörzsölődése ellen!A Valgus Med II. két szilikon gyűrűvel rendelkezik, így segít a 2. és 3. lábujjak elválasztásában is.E..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
VALGUSMED I. BÜTYÖKVÉDŐ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYEVM1
Valgus Med I. Szilikon bütyökvédőEgy méretben kapható (2 db/csomag)Segítséget jelenthet az egymáson fekvő lábujjak okozta fájdalom kezelésében, és védelmet nyújt a bütyök kidörzsölődése ellen!A Valgus Med I. egy lábujjelválasztóval rendelkezik.Egyszerre korrigálja, és védi is a bütyköt, ezáltal..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH0740
Elválasztja, és természetes helyzetbe igazítja a nagylábujjat. Segítséget jelenthet az egymáson fekvő lábujjak okozta fájdalom kezelésében, csökkenti a súrlódást és az összed&ou..
1.290 Ft
Nettó ár:1.290 Ft
BORT HALLUX VALGUS LÁBORTÉZIS 930010
Sikertermék
Brand: Egyéb Cikkszám: 481203000
Hallux valgus, lábkorrekcióra. Anatómiailag illeszkedő forma biztosítja a lábujj gömbizület fiziológiailag helyes korrekcióját. Teljes területén bevont, a sín belső oldalán plastazotéval, amely biztos ..
3.790 Ft
Nettó ár:3.790 Ft
Brand: Uriel Cikkszám: 481202000
Segítséget nyújt a Hallux Valgus műtét után. Megakadályozza a láb kóros deformációját, kihajlását. Illeszkedik a jobb és a bal lábra is.    Javasoljuk viselni a kötést nap..
6.490 Ft
Nettó ár:6.490 Ft
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)