Menü
Your Cart

Bütyökkorrigáló

Bütyökkorrigáló (Hallux Valgus) segédeszköz hordása, korrigált helyzetben tartja a lábujjakat.

A bütyköt, bütykösséget a lábfej és a nagyujj csontjainak megváltozott csontos szerkezete okozza. Az első lábközépcsont és a nagylábujj első perce ferdén csatlakozik.
Legtöbbször a láb haránt boltozatának süllyedésére vezethető vissza.

Az ízület belső - oldalsó részén a folyamatos nyomás következtében a nyáktömlő krónikus gyulladása alakulhat ki, ami a tömlő falának megvastagodásával jár. A gyulladás időnként fellobban, ekkor az egyébként is meglévő fájdalom jelentősen fokozódik.

 

QMED HALLUFIT NAGYLÁBUJJ-ÍZÜLET LAZÍTÓ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: 500608001
Rugalmas ízület lazító eszköz Hallux Valgus kezelésére,mekynek segítségével meglazíthatja a nagylábujj körüli kötött izomzatot,nyújthatja  a megrövidült ínszalagokat.Előse..
1.700 Ft
Nettó ár:1.700 Ft
QMED HALLUSTOP HALLUX VALGUS KEZELŐ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: 500608003
Nappal és éjszaka is viselhető korrekciós eszköz, mely segíti a harántboltozat anatómiai helyzetének visszaállítását, ami tehermentesíti a talppárnákat. Az állítható pozí..
6.400 Ft
Nettó ár:6.400 Ft
VALGUSMED IV. BÜTYÖKVÉDŐ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYEVM4
Valgus Med IV. Szilikon bütyökvédőEgy méretben kapható (2 db/csomag)Segítséget jelenthet az egymáson fekvő lábujjak okozta fájdalom kezelésében, és védelmet nyújt a bütyök kidörzsölődése ellen!A Valgus Med IV. segítséget jelenthet a kislábujj bütyök fájdalmainak csökkentésében.Egyszerre korrigá..
1.990 Ft
Nettó ár:1.990 Ft
VALGUSMED II. SZILIKON BÜTYÖKVÉDŐ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYEVM2
Valgus Med II. Szilikon bütyökvédőEgy méretben kapható (2 db/csomag)Segítséget jelenthet az egymáson fekvő lábujjak okozta fájdalom kezelésében, és védelmet nyújt a bütyök kidörzsölődése ellen!A Valgus Med II. két szilikon gyűrűvel rendelkezik, így segít a 2. és 3. lábujjak elválasztásában is.E..
1.990 Ft
Nettó ár:1.990 Ft
VALGUSMED I. BÜTYÖKVÉDŐ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYEVM1
Valgus Med I. Szilikon bütyökvédőEgy méretben kapható (2 db/csomag)Segítséget jelenthet az egymáson fekvő lábujjak okozta fájdalom kezelésében, és védelmet nyújt a bütyök kidörzsölődése ellen!A Valgus Med I. egy lábujjelválasztóval rendelkezik.Egyszerre korrigálja, és védi is a bütyköt, ezáltal..
1.990 Ft
Nettó ár:1.990 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)