Menü
Your Cart

Ízületrögzítő, ortézis

Az ízületrögzítő használható műtétet követően, az ízület túlerőltetése, ízületi kopás okozta panaszok kezelésére és ízületi sérülések esetén is, hangszeren játszóknál, sportoláshoz, töréseknél, végtag tehermentesítésére...

Megtalálja nálunk derék-, boka-, térd-, lábszár-, ujj-, csukló-, könyök-, felkar-, váll-, nyakrögzítők, has- és sérvkötők széles választékát!

DELUXE TARTÁSJAVÍTÓ HÁTPÁNT - GYVFTH DELUXE TARTÁSJAVÍTÓ HÁTPÁNT - GYVFTH
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFTH
Erős tartás, észrevétlenül!Termékjellemzők:Arra tervezték, hogy napközben is kényelmesen viselhesse. Használja a mindennapokban, sportoláshoz, az irodában vagy az otthonában!Ergonomikus, kecses kialakításának köszönhetően ruha alatt viselve mások számára láthatatlan.Kiváló minőségű, bőrbarát, légáte..
5.490 Ft
Nettó ár:5.490 Ft
TARTÁSJAVÍTÓ HÁTPÁNT EXTRA ERŐSSÉGGEL - GYAH0322
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYAH0322
Rugalmas, légáteresztő anyagból.Övtámasszal a stabilabb tartásért és extra párnával a kényelmesebb viseletért.Méretek: S, M, L, XL, XXL...
6.990 Ft
Nettó ár:6.990 Ft
MÁGNESES DERÉKSZORÍTÓ TURMALINNAL - GYVFMD MÁGNESES DERÉKSZORÍTÓ TURMALINNAL - GYVFMD
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFMD
Intenzív mágnesteráia jótékony hatású turmalinnal!Intenzív mágnesterápia a derékrészen 20 db 1800-2000 Gauss erősségű mágneskoronggal.A turmalin az általa kibocsájtott távoli infrasugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősítheti a mágneses szorító derékra gyakorolt jótékony hatását. A neo..
6.990 Ft
Nettó ár:6.990 Ft
MÁGNESES TARTÁSJAVÍTÓ HÁTTÁMASZ TURMALINNAL - GYVFMTH MÁGNESES TARTÁSJAVÍTÓ HÁTTÁMASZ TURMALINNAL - GYVFMTH
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFMTH
Intenzív mágnesterápia jótékony hatású turmalinnal!Kíváló minőségű neoprén anyag és nagy rugalmasságú, gumírozott, tépőzáras oldalsó hevederek a még jobb tartásért.Szabályozható, csatos vállpánt rész és 2 merevítő szál egyszerre biztosítja a tartást és a szabad mozgást.10 db nagy erősségű mágneskoro..
6.990 Ft
Nettó ár:6.990 Ft
KINEZIOLÓGIAI TAPASZ  - GYVKT KINEZIOLÓGIAI TAPASZ  - GYVKT
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVKT
Megelőz, tehermentesít és stabilizálA tapasz az izmok, ízületek, ínszalagok stabilizálására, tehermentesítésére és fájdalomcsillapításra, valamint a regeneráció felgyorsítására használható!Vízálló, akár 4-5 napig is hordhatóRugalmassága a bőrrel megegyezőLégáteresztőFényképes használati útmutatóval&..
2.990 Ft
Nettó ár:2.990 Ft
KINEZIOLÓGIAI TAPASZ TURMALINNAL - GYVKTT KINEZIOLÓGIAI TAPASZ TURMALINNAL - GYVKTT
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVKTT
Növelheti a tapasz-kezelések hatékonyságát!A tapasz ragasztóanyagába kevert turmalin az általa kibocsájtott távoli infra-sugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősítheti a kineziológiai tapasz ízületekre és izmokra gyakorolt jótékony hatását, ezáltal növelheti a tapasz-kezelések hatékonys..
3.790 Ft
Nettó ár:3.790 Ft
SPORT TÉRDSZORÍTÓ  - GYVFST
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFST
3 különböző szövésű és rugalmasságú anyag kombinációjával!Sportos, divatos formatervezés.A termék ideális sporttevékenységekhez, hiszen speciális légáteresztő anyagból készült.Különlegessége, hogy a felső részen található csúszásgátló szilikonos gumibetét csökkentheti a szorító elmozdulását.A speciá..
2.490 Ft
Nettó ár:2.490 Ft
MÁGNESES TÉRDPÁNT TURMALINNAL - GYVFT MÁGNESES TÉRDPÁNT TURMALINNAL - GYVFT
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFT
Intenzív mágnesterápia a turmalin jótékony erejével!A Vivafit mágneses térdpánt karcsú, ergonomikus formáját a térdízület anatómiájának maximális figyelembevételével tervezték. Optimális, stabil alátámasztást nyújt a patellának, rugalmas pántjainak köszönhetően könnyedén méretre igazítható.A pá..
3.990 Ft
Nettó ár:3.990 Ft
MÁGNESES CSUKLÓSZORÍTÓ TURMALINNAL - GYVFMCS
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFMCS
Intenzív mágnesterápia jótékony hatású turmalinnal!Intenzív mágnesteráia az anatómiailag fontos pontokon 6 darab, egyenként 1700 Gauss erősségű mágneskoronggal.A turmalin az általa kibocsájtott távoli infrasugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősítheti a mágneses szorító ízületekre gyakorolt..
2.690 Ft
Nettó ár:2.690 Ft
MÁGNESES BOKASZORÍTÓ TURMALINNAL - GYVFMB
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFMB
Intenzív mágnesterápia jótékony hatású turmalinnal!Intenzív mágnesteráia az anatómiailag fontos pontokon 8 darab, egyenként 1700 Gauss erősségű mágneskoronggal.A turmalin az általa kibocsájtott távoli infrasugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősítheti a mágneses szorító ízületekre gyakorolt..
3.690 Ft
Nettó ár:3.690 Ft
MÁGNESES KÖNYÖKSZORÍTÓ TURMALINNAL - GYVFMK
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVFMK
Intenzív mágnesterápia jótékony hatású turmalinnal!Intenzív mágnesteráia az anatómiailag fontos pontokon 8 darab, egyenként 1700 Gauss erősségű mágneskoronggal.A turmalin az általa kibocsájtott távoli infrasugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősítheti a mágneses szorító ízületekre gyakorolt..
3.690 Ft
Nettó ár:3.690 Ft
QMED HALLUFIT NAGYLÁBUJJ-ÍZÜLET LAZÍTÓ
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: 500608001
Rugalmas ízület lazító eszköz Hallux Valgus kezelésére,mekynek segítségével meglazíthatja a nagylábujj körüli kötött izomzatot,nyújthatja  a megrövidült ínszalagokat.Előse..
1.520 Ft
Nettó ár:1.520 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 61 (6 oldalakat)