Menü
Your Cart

Egyéb víz,Ital

A Gyümölcslé a friss gyümölcsök adaléktól mentes leve,fogyasztása elősegítí a jó közérzetet.

A Sportitalokat azért fejlesztették ki, hogy az élsportolók a felkészülés intenzívebb szakaszában ezt fogyasztva megfelelő összetételű itallal tudják pótolni az izzadással leadott anyagokat és a felhasznált energiát 
 A víz a fokozott igénybevétel esetén nem jó, mert hipotóniás, alig van benne ásványi anyag, így nem pótolja az elvesztett ásványi anyagokat. Ráadásul az arra érzékenyeknek hasgörcsöt okozhat, mivel a hipotóniás jelleg miatt még vizet von el, ahelyett hogy pótolná.bárki fogyaszthatja őket.

A Lúgos víz sokkal gyorsabban szállítja a vitaminokat, ásványokat és a tápanyagot, mint a csapvíz.  A Lúgos víz szuper hidratáló hatású, mivel ez a víz sokkal gyorsabban és hatékonyabban szívódik fel, mint a normál víz. 
 

 

Brand: Egyéb Cikkszám: Egyéb
Az oxigénnel dúsított víz fogyasztása esetén több oxigén jut a véráramban és különösen előnyös hatást gyakorol a májra, segíti az anyagcserét és méregtelení..
490 Ft
Nettó ár:490 Ft
Brand: Dr.Steinberger Cikkszám: 060701016
A Dr, Steinberger aszaltszilva-ital régi családi recept felhasználásával készül. Közismert az aszaltszilva emésztést elősegítő hatása. Naponta reggeli előtt 1 pohárral, esetleg lefekvés előtt még ..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
LIMONÁDÉ KÉSZÍTŐ PALACK 750ML LIMONÁDÉ KÉSZÍTŐ PALACK 750ML
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVL1
Limonádé készítő palack Trendi, sportkupakos kiszerelés felhajtható fogantyúval! Ízesítse ivóvizét kedvenc gyümölcsével, élvezze a természetes, friss gyümölcsös ízt nap..
1.890 Ft
Nettó ár:1.890 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)