Menü
Your Cart

Szúnyog és Rovarcsípés

A szúnyogok, kullancsok és különféle rovarok támadásaitól  védeni kell magunkat Szúnyog, Rovar, Kullancsriasztó sprayvel!  

Ha megcsípett minket valamilyen rovar, akkor pedig enyhíteni kell a fájdalmat és a bőrgyulladást Csípés utáni krémmel! Szerencsére ma már többféle termék is van, ami segít ebben.

A szúnyogok nyálmirigye véralvadásgátló, értágító és viszketést kiváltó anyagokat tartalmaz. A csípés helyén, bőrelváltozás (kiütés, gyulladás) észlelhető. A viszketést követő vakarózás felsebzi a bőrt és ennek hatására másodlagos, esetleg elgennyedő fertőzés keletkezhet és többféle betegséget terjesztenek. Igen fontos távol tartani a legyeket is, mert sok veszélyes betegséget is terjeszthetnek.

A kullancsok egyre jobban elszaporodnak. Hazánkban minden századik kullancs fertőzött az agyhártyagyulladást - okozó vírussal, és ennél sokkal gyakoribb a Lyme-kórt okozó baktérium, amely száz kullancs közül tízben megtalálható. A közhiedelemmel ellentétben a kullancsok nem csupán erdőkben élnek, szeretik a füves-ligetes árnyas helyeket, ahol az aljnövényzetben várakozva vár áldozatára. Védekezni kell ellenük minden esetben, amikor a természetbe megyünk.

 

Brand: Egyéb Cikkszám: 040703002
Egy vadonatúj kullancsriasztó, amely kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült. Hatásos a kullancsok ellen bozótos - különösen tölgy- erdőben, magas fűben való munka, sport, kir..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
Brand: Egyéb Cikkszám: 040703003
Vadonatúj rovarriasztó szerek, amelyek kizárólag természetes anyagok felhasználásával készültek. Hatásosak a csípő és vérszívó rovarok ellen, mint pl a szúnyog, kullancs, muslinca, b&..
1.490 Ft
Nettó ár:1.490 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)