Menü
Your Cart

Fitnessgép

Nagyon sok oka lehet annak, ha valaki otthoni fitneszgépet akar vásárolni.

Van aki fogyni szeretne vagy elégedetlen valamelyik testrészével, van aki erősödni, izmosodni szeretne,mások a jó kondíció megszerzéséért vagy éppen megtartásáért vásárolnak otthonra fitneszgépet.

Áruházunkban vásárolható fitnessgépek kis helyen elférnek, ezáltal a legmegfelelőbbek az otthoni használatra!

SLIM CRAZY FIT "BASIC" VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF15
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF15
CSAK RENDELÉSRE!A 21. század trénereA Vivamax Slim CrazyFit "Basic" fitness készülék a Vivamax egészségmegőrző termékcsalád oszlopos tagja. A vibrációs trénerek korunk legnépszerűbb otthoni alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag ..
69.990 Ft
Nettó ár:69.990 Ft
SLIMMING PRO HASIZOMGÉP - GYVF18
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF18
Látványos eredmények, akár napi néhány perc használattal!Erősíti a hasizomzatot, feszesíti a comb- és farizomzatot, formálja a felsőtestet. Hatékony core izomzat erősítés az otthonában!Termékjellemzők:5 nehézségi fokozatDigitális kijelző, mely mutatja:az elvégzett gyakorlatok számáta gyakorlat során..
17.990 Ft
Nettó ár:17.990 Ft
SMR MASSZÁZSHENGER
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF10S
Masszázs és fitness henger az izmaink egészségéért!Az SMR masszírozó henger elnevezése annyit tesz, mint “saját magunk izompólyáinak felszabadítása”. Helyes használata gyors és hatékony megoldás az izomláz ellen, segíthet elkerülni az izom problémákat, támogatja a kötőszöveti lerakódások f..
4.990 Ft
Nettó ár:4.990 Ft
CRAZY FIT VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF13 CRAZY FIT VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF13
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF13
Formálja testét otthon, megerőltetés nélkül!A vibrációs trénerek korunk népszerű alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag rövid idő alatt szabadulhatunk meg túlsúlyunktól, vagy formálhatjuk, feszesíthetjük testünket.A végezhet..
99.990 Ft
Nettó ár:99.990 Ft
SLIM FIT CRAZY "PRO" VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF14 SLIM FIT CRAZY "PRO" VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF14
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF14
A 21. század trénereA Vivamax Slim CrazyFit Pro fitness készülék a Vivamax egészségmegőrző termékcsalád oszlopos tagja. A vibrációs trénerek korunk legnépszerűbb otthoni alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag rövid idő alatt szab..
89.990 Ft
Nettó ár:89.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVGD
Az egészséges hátért!Több funkciós termék a hátunk védelméért, használható a hát megtámasztására, hevederrel rögzíthető a szék támlájához. A földre helyezve segíti a hátizmok lenyújtását.A Vivamax Gerincdoktor napi 5 perces  használata segíthet: A hátfájás megelőzésében, illetve csökkentés..
8.990 Ft
Nettó ár:8.990 Ft
SMR MASSZÁZSHENGER "2IN1" SMR MASSZÁZSHENGER "2IN1"
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF10
Két henger egy áráért!Az SMR masszírozó henger elnevezése annyit tesz, mint “saját magunk izompólyáinak felszabadítása”. Helyes használata gyors és hatékony megoldás az izomláz ellen, segíthet elkerülni az izom problémákat, támogatja a kötőszöveti lerakódások feloldását. A henger..
9.990 Ft
Nettó ár:9.990 Ft
MINIBIKE "PRO" SZOBAKERÉKPÁR - GYVF17
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF17
A "MiniBike" egy ergonomikus szobakerékpár, ami rendkívül kis helyen is elfér, így akár az ágya alatt is tárolhatja! Használható terápiás (pl. műtét utáni rehabilitáció) és fitness célokra egyaránt. Javasolt ülőmunkát végzőknek és idős embereknek is a keringés elősegítésére. Termékjellemzők: ..
19.990 Ft
Nettó ár:19.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMA
Nagy teljesítményű karcsúsító öv a gyorsabb és látványosabb eredményekért!A Vivamax SlimmingPro masszázsövvel megerőltetés nélkül bírhatja munkára izmait. A speciális, két motoros oszcilláló masszázstechnika összehúzódásra és elernyedésre készteti az izmokat, a thermo masszázs pedig segíti a lerakód..
15.990 Ft
Nettó ár:15.990 Ft
Mutasd 1 tól 9 -ig 9 (1 oldalakat)