Menü
Your Cart

Fitnessgép

Nagyon sok oka lehet annak, ha valaki otthoni fitneszgépet akar vásárolni.

Van aki fogyni szeretne vagy elégedetlen valamelyik testrészével, van aki erősödni, izmosodni szeretne,mások a jó kondíció megszerzéséért vagy éppen megtartásáért vásárolnak otthonra fitneszgépet.

Áruházunkban vásárolható fitnessgépek kis helyen elférnek, ezáltal a legmegfelelőbbek az otthoni használatra!

SMR MASSZÁZSHENGER
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF10S
Masszázs és fitness henger az izmaink egészségéért!Az SMR masszírozó henger elnevezése annyit tesz, mint “saját magunk izompólyáinak felszabadítása”. Helyes használata gyors és hatékony megoldás az izomláz ellen, segíthet elkerülni az izom problémákat, támogatja a kötőszöveti lerakódások f..
4.990 Ft
Nettó ár:4.990 Ft
HÁTNYÚJTÓ PAD "GERINCDOKTOR PLUS" - GYVGD HÁTNYÚJTÓ PAD "GERINCDOKTOR PLUS" - GYVGD
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVGD
Az egészséges hátért!Több funkciós termék a hátunk védelméért, használható a hát megtámasztására, hevederrel rögzíthető a szék támlájához. A földre helyezve segíti a hátizmok lenyújtását.A Vivamax Gerincdoktor napi 5 perces  használata segíthet: A hátfájás megelőzésében, illetve csökkentés..
9.990 Ft
Nettó ár:9.990 Ft
SMR MASSZÁZSHENGER "2IN1" SMR MASSZÁZSHENGER "2IN1"
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF10
Két henger egy áráért!Az SMR masszírozó henger elnevezése annyit tesz, mint “saját magunk izompólyáinak felszabadítása”. Helyes használata gyors és hatékony megoldás az izomláz ellen, segíthet elkerülni az izom problémákat, támogatja a kötőszöveti lerakódások feloldását. A henger..
7.990 Ft
Nettó ár:7.990 Ft
MINIBIKE "PRO" SZOBAKERÉKPÁR - GYVF17
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF17
A "MiniBike" egy ergonomikus szobakerékpár, ami rendkívül kis helyen is elfér, így akár az ágya alatt is tárolhatja! Használható terápiás (pl. műtét utáni rehabilitáció) és fitness célokra egyaránt. Javasolt ülőmunkát végzőknek és idős embereknek is a keringés elősegítésére. Termékjellemzők: ..
22.990 Ft
Nettó ár:22.990 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)