Menü
Your Cart

Fitness- és tornaeszközök

Segítünk abban, hogy az egészséges életmód szerelmesei kényelmesen, megtalálják kedvenc fitness és torna eszközeiket az egészségesebb mindennapokért!

Társ a mozgásban: gyógytornához és erősítéshez szükséges segédeszközöket is talál áruházunkban!

VIVAMAX EGYENSÚLYOZÓ TRÉNER (BOSU LABDA) - GYVET VIVAMAX EGYENSÚLYOZÓ TRÉNER (BOSU LABDA) - GYVET
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVET
CSAK RENDELÉSRE!Vivamax egyensúlyozó tréner - közismertebb nevén BOSU labdaFitness és rehabilitációs célraMélyizomerősítésre és alakformálásra is kiválóan alkalmasEdzés/torna közben instabil közeget hoz létre, mely segít munkára bírni az izmokatSegítségével fejleszthetjük állóképességünket, egy..
29.990 Ft
Nettó ár:29.990 Ft
SLIM CRAZY FIT "BASIC" VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF15
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF15
CSAK RENDELÉSRE!A 21. század trénereA Vivamax Slim CrazyFit "Basic" fitness készülék a Vivamax egészségmegőrző termékcsalád oszlopos tagja. A vibrációs trénerek korunk legnépszerűbb otthoni alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag ..
69.990 Ft
Nettó ár:69.990 Ft
TÜSKÉS EGYENSÚLYOZÓ PÁRNA - GYVTE TÜSKÉS EGYENSÚLYOZÓ PÁRNA - GYVTE
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVTE
Intenzív izommunka és akupresszúrás masszázs egyben!Használható talptornára és talpmasszírozása egyaránt.Tüskéi stimulálják a talp akupunktúrás pontjait.Serkenti a talp vérkeringését, intenzív izommunkára készteti a talpat és a lábat.Rendszeres használata javítja a mozgáskoordinációt és az egyensúly..
3.390 Ft
Nettó ár:3.390 Ft
SLIMMING PRO HASIZOMGÉP - GYVF18
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF18
Látványos eredmények, akár napi néhány perc használattal!Erősíti a hasizomzatot, feszesíti a comb- és farizomzatot, formálja a felsőtestet. Hatékony core izomzat erősítés az otthonában!Termékjellemzők:5 nehézségi fokozatDigitális kijelző, mely mutatja:az elvégzett gyakorlatok számáta gyakorlat során..
17.990 Ft
Nettó ár:17.990 Ft
SMR MASSZÁZSHENGER
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF10S
Masszázs és fitness henger az izmaink egészségéért!Az SMR masszírozó henger elnevezése annyit tesz, mint “saját magunk izompólyáinak felszabadítása”. Helyes használata gyors és hatékony megoldás az izomláz ellen, segíthet elkerülni az izom problémákat, támogatja a kötőszöveti lerakódások f..
4.990 Ft
Nettó ár:4.990 Ft
CRAZY FIT VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF13 CRAZY FIT VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF13
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF13
Formálja testét otthon, megerőltetés nélkül!A vibrációs trénerek korunk népszerű alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag rövid idő alatt szabadulhatunk meg túlsúlyunktól, vagy formálhatjuk, feszesíthetjük testünket.A végezhet..
99.990 Ft
Nettó ár:99.990 Ft
SLIM FIT CRAZY "PRO" VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF14 SLIM FIT CRAZY "PRO" VIBRÁCIÓS TRÉNER - GYVF14
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF14
A 21. század trénereA Vivamax Slim CrazyFit Pro fitness készülék a Vivamax egészségmegőrző termékcsalád oszlopos tagja. A vibrációs trénerek korunk legnépszerűbb otthoni alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag rövid idő alatt szab..
89.990 Ft
Nettó ár:89.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVGD
Az egészséges hátért!Több funkciós termék a hátunk védelméért, használható a hát megtámasztására, hevederrel rögzíthető a szék támlájához. A földre helyezve segíti a hátizmok lenyújtását.A Vivamax Gerincdoktor napi 5 perces  használata segíthet: A hátfájás megelőzésében, illetve csökkentés..
8.990 Ft
Nettó ár:8.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVGL
Fitnesz és gyógytorna gyakorlatokhoz egyaránt kiváló!A gimnasztikai labdák kiváló segédeszközök a has- illetve hátizom erősítéshez, valamint rekreációs gyakorlatokhoz, műtétek utáni rehabilitáció, felépülés támogatására is alkalmasak. Ülőalkalmatosságként használva a gimnasztikai labda erősíti törzs..
2.990 Ft
Nettó ár:2.990 Ft
SMR MASSZÁZSHENGER "2IN1" SMR MASSZÁZSHENGER "2IN1"
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVF10
Két henger egy áráért!Az SMR masszírozó henger elnevezése annyit tesz, mint “saját magunk izompólyáinak felszabadítása”. Helyes használata gyors és hatékony megoldás az izomláz ellen, segíthet elkerülni az izom problémákat, támogatja a kötőszöveti lerakódások feloldását. A henger..
9.990 Ft
Nettó ár:9.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQGYM75
Rendszeres használata javíthatja a testtartást, erősítheti az izmokat, megelőzheti a hátpanaszokat. Sérülés esetén nem reped ki, hanem lassan leereszt. Teherbírása: 150 Kg..
5.290 Ft
Nettó ár:5.290 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYQGYM65
Rendszeres használata javíthatja a testtartást, erősítheti az izmokat, megelőzheti a hátpanaszokat Sérülés esetén nem reped ki, hanem lassan leereszt Teherbírása: 150 Kg..
4.490 Ft
Nettó ár:4.490 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 49 (5 oldalakat)