Menü
Your Cart

Fény-, hő-, hidegterápia

A polarizált fényterápia szinte minden betegség megelőzésében, kiegészítő kezelésében egyaránt alkalmazható eljárás. A fényterápiát a legfiatalabb korosztálytól a legidősebbig mindenki bátran használhatja mellékhatások,kémiai szerek nélkül.

A hőterápia eszközei a testmelegítők, javíthatják a vérkeringést, fájdalmat csökkentenek, növelik a komfort érzetet, megelőzhető használatukkal a megfázás és más betegségek kialakulását. Kiválóan alkalmazhatók sportolás esetén egyes izomcsoportok melegítésére edzés közben vagy után. 

A hidegterápia csökkenti a fájdalmat, javítja a közérzetet, fokozza a teljesítményt, megújítja a bőrt. Hatékony olyan betegeknél, akik nagy fájdalommal járó gyulladásos mozgásszervi, vagy gerincbetegségekben szenvednek. Ízületi gyulladás,bőrbetegségek, izomhúzódások, sportsérülések kezelése során is nagyon jó eredménnyel használják.

 

ELEKTROMOS ROVARCSAPDA - GYVRE ELEKTROMOS ROVARCSAPDA - GYVRE
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVRV
Hatékony és biztonságos védelem a rovarok ellen!Védekezzen a repülő rovarok, szúnyogok, legyek, muslincák ellen a Vivamax elektromos rovarcsapdával, melynek UV fénye magához vonzza a rovarok, majd hatékonyan megsemmisíti azokat!Hatékony technológia: a 365 nm-es hullámhosszú UV fény ellenál..
13.990 Ft
Nettó ár:13.990 Ft
FOTOKATALITIKUS ROVARCSAPDA - GYVRV FOTOKATALITIKUS ROVARCSAPDA - GYVRV
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVRV
Forradalmian új technológia: UV fénnyel és ventilátorral a csendesebb működésért! Biztonságos, gyerekbarát kialakítás! Szálljon szembe a repülő rovarokkal a Vivamax fotokatalitikus rovarcsapdával, mely nem égeti el a rovarokat, így igazán csendes, kíméletes és vegyszermentes módon tud megszabad..
9.990 Ft
Nettó ár:9.990 Ft
MELEGÍTŐ PALACK (KÉK BAGOLY) - GYVMP2
Új Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMP2
A Vivamax melegítő palack hatékony segítség lehet minden olyan esetben, ahol az orvos, vagy a népi bölcsesség kezelési módként hőterápiát javasol.A barátságos, gyermekbarát formát a gyerekek örömmel fogadják, ami nagyban megkönnyíti használát.A palack használata rendkívül egyszerű: csak töltse fel k..
1.990 Ft
Nettó ár:1.990 Ft
KÉTSZEMÉLYES ELEKTROMOS MELEGÍTŐ LEPEDŐ - GYVH29
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH29
Fűthető dupla ágymelegítő lepedőFranciaágyba tehető méret!Kétszemélyes ágymelegítő lepedő, ami kétoldalon kapcsolható, így Mindkét ember a saját kedve szerint állíthatja a hőmérsékletet!Termékjellemzők:Franciaágyba tehető méret : 160 x 140 cmKét oldalon külön kapcsolható a fűtésKét fokozató hőmérsék..
16.990 Ft
Nettó ár:16.990 Ft
JADE KÖVES HŐTERÁPIÁS PÁRNA - GYVH6 JADE KÖVES HŐTERÁPIÁS PÁRNA - GYVH6
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH6
Hőterápia és jade kő kombinációja!A Vivamax jade köves terápiás párna egyesíti a jade kő és a hőterápia pozitív élettani hatásait, így segíthet a szervezet vitalitásának erősítésében. A párnán található 72 db jade kő 70°C-ig felmelegíthető!A jade kő olyan ásványi anyagokból áll, melyek kiv..
19.990 Ft
Nettó ár:19.990 Ft
ELEKTROMOS LÁBMELEGÍTŐ - GYVH40 ELEKTROMOS LÁBMELEGÍTŐ - GYVH40
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH40
Intenzív hőterápia és kényeztető puhaság a fázós lábaknak!A Vivamax elektromos lábmelegítő használatával nem kell többé didergő lábbal TV-t néznie vagy hideg, fázós lábakkal ágyba bújnia. Világító kijelzőjének köszönhetően kezelőfelülete sötétben is jól látható, automatikus kikapcsolás és túlmeleged..
11.990 Ft
Nettó ár:11.990 Ft
DELUXE MELEGÍTŐ PÁRNA - GYVH41 DELUXE MELEGÍTŐ PÁRNA - GYVH41
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH41
Intenzív hőterápia és ölelni való puhaság!A Vivamax Deluxe elektromos melegítőpárna kifejezetten puha és kényelmes. Használható dereka, nyaka mögé téve vagy más fázós testrészein. Világító kijelzőjének köszönhetően kezelőfelülete sötétben is jól látható, automatikus kikapcsolás és túlmeleg..
12.990 Ft
Nettó ár:12.990 Ft
DELUXE ELEKTROMOS MELEGÍTŐ LEPEDŐ - GYVH28
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH28
Extra puha felület!Elektromos ágymelegítő lecsatolható vezetékkel és extra puha felülettel és két fokozatú hőmérsékletszabályozóval!Termékjellemzők:Méret: 150 x 80 cmKényeztetően puha anyagKét fokozatú hőmérséklet szabályzóLecsatolható vezetékAutomatikus túlmelegedés elleni védelemAnyaga: 100% ..
13.990 Ft
Nettó ár:13.990 Ft
ELEKTROMOS MELEGÍTŐPÁRNA - GYVH39 ELEKTROMOS MELEGÍTŐPÁRNA - GYVH39
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH39
Intenzív hőterápia a hideg napokra!A Vivamax elektromos melegítő párna bársonyosan puha, kényelmesen használható dereka, nyaka mögé téve vagy más fázós testrészein. Világító kijelzőjének köszönhetően kezelőfelülete sötétben is jól látható, automatikus kikapcsolás és túlmelegedés elleni védelem funkc..
9.990 Ft
Nettó ár:9.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVMP1
A Vivamax melegítő palack hatékony segítség lehet minden olyan esetben, ahol az orvos, vagy a népi bölcsesség kezelési módként hőterápiát javasol.A barátságos, gyermekbarát formát a gyerekek örömmel fogadják, ami nagyban megkönnyíti használát.A palack használata rendkívül egyszerű: csak töltse fel k..
1.990 Ft
Nettó ár:1.990 Ft
MELEGVIZES TÖMLŐ (GMED) - 2L
Sikertermék
Brand: Egyéb Cikkszám: 51306
- Hatásos minden olyan esetben ahol az orvos termoterápiát javasol- Izom,- izületi fájdalmakra, idegbántalmakra, fejfájásra, fülfájásra, hasfájásra, menstruációs panaszokra- Nyugtató és fájdalomcsillapító hatású - Alkalmazkodik a test alakjához A kép illusztráció, színben mintában eltérő lehet.Anya..
1.190 Ft
Nettó ár:1.190 Ft
GYAPJÚ DERÉK- ÉS VESEMELEGÍTŐ - GYMV GYAPJÚ DERÉK- ÉS VESEMELEGÍTŐ - GYMV
Sikertermék
Brand: Vivamax Cikkszám: GYMV
100% gyapjú vesemelegítő a dereka melegéért!Merinoi gyapjúból készült vesemelegítő. 20 cm széles és 63 cm hosszú.A gumírozott és állítható méretű pántnak köszönhetően 120 cm körméretig bővíthető a melegítő. Csatos rögzítője segíti a gyors fel és levételt...
2.290 Ft
Nettó ár:2.290 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 18 (2 oldalakat)