Menü
Your Cart

Párásító

Az orrdugulás, a száraz köhögés és a száraz levegő minden kellemetlenségétől szabaduljon meg a párásítóink segítségével, lakásba, irodába.

Nézze meg változatos párásító választékunkat!

Válassza az Ön igényeinek megfelelőt!

Használja egészséggel és élvezze, ahogy a párásítóval a komfort a mindennapjai részévé válik!

ULTRAHANGOS AROMA PÁROLOGTATÓ ÉS ÉJSZAKAI FÉNY - GYVH35 ULTRAHANGOS AROMA PÁROLOGTATÓ ÉS ÉJSZAKAI FÉNY - GYVH35
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH35
A Vivamax aroma párologtató és éjszakai fény segít otthonába csempészni a wellness életérzést!Szakaszos és folyamatos működés: a készülék két módban működtethető. A folyamatos párakibocsájtás (30 ml/óra) mellett lehetőség van szakaszos (15 ml/óra), 30 másodpercenkénti páraki..
11.990 Ft
Nettó ár:11.990 Ft
100% TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJ 100% TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJ
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVI
A Vivamax illóolajkeverékek 100% tisztaságú, prémium minőségű illóolajok felhasználásával készültek.Jellemzők:Kiválóan használhatóak diffúzorokhoz, és Aroma USB párologtatóhoz isA keverék hatékonyan és hosszú távon illatosítja a helyiség légterét, miközben az illóolajok kifejtik jótékony hatásukatKi..
990 Ft
Nettó ár:990 Ft
FELÜLTÖLTŐS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ - GYVH38 FELÜLTÖLTŐS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ - GYVH38
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH38
Biztosítja lakása levegőjének egészséges páratartalmát rendszeres párásítással! Újdonság! Kényelmesen, felülről is utántölthető!Kiemelt termékfunkciók:Felülről is utántölthető: feltöltéshez nem szükséges levenni a víztartályt, elég csak leemelni a készülék tetejét és felülről beleönteni a ..
16.990 Ft
Nettó ár:16.990 Ft
ULTRAHANGOS ILLÓOLAJ PÁROLOGTATÓ - GYVH37 ULTRAHANGOS ILLÓOLAJ PÁROLOGTATÓ - GYVH37
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH37
Varázsoljon wellness élményt és illatokat a lakásába Vivamax aroma párologtatóval!A Vivamax ultrahangos illóolaj párologtató segítségével otthona levegőjét illatossá és egészségesebbé varázsolhatja. Az ultrahangos porlasztási technológiával finom párát hozhatunk létre káros égéstermékek nélkül. A ké..
15.990 Ft
Nettó ár:15.990 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)