Menü
Your Cart

Párásító

Az orrdugulás, a száraz köhögés és a száraz levegő minden kellemetlenségétől szabaduljon meg a párásítóink segítségével, lakásba, irodába.

Nézze meg változatos párásító választékunkat!

Válassza az Ön igényeinek megfelelőt!

Használja egészséggel és élvezze, ahogy a párásítóval a komfort a mindennapjai részévé válik!

ULTRAHANGOS AROMA PÁROLOGTATÓ ÉS ÉJSZAKAI FÉNY - GYVH35 ULTRAHANGOS AROMA PÁROLOGTATÓ ÉS ÉJSZAKAI FÉNY - GYVH35
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH35
A Vivamax aroma párologtató és éjszakai fény segít otthonába csempészni a wellness életérzést!Szakaszos és folyamatos működés: a készülék két módban működtethető. A folyamatos párakibocsájtás (30 ml/óra) mellett lehetőség van szakaszos (15 ml/óra), 30 másodpercenkénti páraki..
11.990 Ft
Nettó ár:11.990 Ft
100% TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJ 100% TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJ
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVI
A Vivamax illóolajkeverékek 100% tisztaságú, prémium minőségű illóolajok felhasználásával készültek.Jellemzők:Kiválóan használhatóak diffúzorokhoz, és Aroma USB párologtatóhoz isA keverék hatékonyan és hosszú távon illatosítja a helyiség légterét, miközben az illóolajok kifejtik jótékony hatásukatKi..
990 Ft
Nettó ár:990 Ft
ULTRAHANGOS ILLÓOLAJ PÁROLOGTATÓ ÉS PÁRÁSÍTÓ (2 AZ 1-BEN) - GYVH30
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH30
Párásító és illóolaj párologtató egybenAz ultrahangos párásító és illóolaj párologtató készülék párásító funkciója mellett fény és aromaterápiával is segíti jó közérzetünk és kedélyállapotunk megőrzését! A készülék által kibocsátott tiszta levegőt az Ön által kiválasztott illatesszenciával dúsíthatj..
17.990 Ft
Nettó ár:17.990 Ft
ULTRAHANGOS ILLÓOLAJ PÁROLOGTATÓ - GYVH37 ULTRAHANGOS ILLÓOLAJ PÁROLOGTATÓ - GYVH37
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH37
Varázsoljon wellness élményt és illatokat a lakásába Vivamax aroma párologtatóval!A Vivamax ultrahangos illóolaj párologtató segítségével otthona levegőjét illatossá és egészségesebbé varázsolhatja. Az ultrahangos porlasztási technológiával finom párát hozhatunk létre káros égéstermékek nélkül. A ké..
15.990 Ft
Nettó ár:15.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH20
Biztosítsa lakása levegőjének egészséges páratartalmát rendszeres párásítással!A téli fűtési szezonban gyakran szenvedünk a túl száraz levegő negatív hatásaitól: ebben az időszakban nyálkahártya szárazság, légzési problémák és asztmás tünetek jelentkezhetnek. A megfelelő páratartalom javítja komfort..
14.990 Ft
Nettó ár:14.990 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)