Menü
Your Cart

Aroma- és légterápia

Légzési gondjai vannak? Nehézlégzésére vásároljon légterápiás eszközöket webáruházunkban!

A Légterápia eszközeinek széles választéka: inhalátor, légtisztító, párásító, sópipa kínálatunkban! 
ULTRAHANGOS AROMA PÁROLOGTATÓ ÉS ÉJSZAKAI FÉNY - GYVH35 ULTRAHANGOS AROMA PÁROLOGTATÓ ÉS ÉJSZAKAI FÉNY - GYVH35
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH35
A Vivamax aroma párologtató és éjszakai fény segít otthonába csempészni a wellness életérzést!Szakaszos és folyamatos működés: a készülék két módban működtethető. A folyamatos párakibocsájtás (30 ml/óra) mellett lehetőség van szakaszos (15 ml/óra), 30 másodpercenkénti páraki..
9.990 Ft
Nettó ár:9.990 Ft
HORDOZHATÓ MESH INHALÁTOR - GYV18 HORDOZHATÓ MESH INHALÁTOR - GYV18
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYV18
Egyedülálló MESH technológiával működő inhalátor, mely számos előnnyel rendelkezik: extra csendes működés, kompakt, kisméretű készülék, hordozhatóság. Az inhalátor segítségével bármilyen folyékony gyógyszer porlasztható. A keletkezett apró részecskék az arcmaszkon vagy a fúvókán keresztül a bet..
25.990 Ft
Nettó ár:25.990 Ft
100% TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJ 100% TISZTASÁGÚ ILLÓOLAJ
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVI
A Vivamax illóolajkeverékek 100% tisztaságú, prémium minőségű illóolajok felhasználásával készültek.Jellemzők:Kiválóan használhatóak diffúzorokhoz, és Aroma USB párologtatóhoz isA keverék hatékonyan és hosszú távon illatosítja a helyiség légterét, miközben az illóolajok kifejtik jótékony hatásukatKi..
790 Ft
Nettó ár:790 Ft
IONOS LÉGTISZTÍTÓ POLLENSZŰRŐVEL - GYVLH IONOS LÉGTISZTÍTÓ POLLENSZŰRŐVEL - GYVLH
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVLH
Aromaterápiás és negatív ionos funkcióval!Kiemelt termékfunkciók:HEPA és aktívszén szűrő: nagy hatékonysággal szűri ki a levegőben terjedő legfinomabb méretű – 3 µm nagyságú – szennyező anyagokat, baktériumokat, pollent, port, allergéneket.Negatív ion kibocsájtás: a negatív ionok semlegesí..
29.990 Ft
Nettó ár:29.990 Ft
ULTRAHANGOS ILLÓOLAJ PÁROLOGTATÓ ÉS PÁRÁSÍTÓ (2 AZ 1-BEN) - GYVH30
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH30
Párásító és illóolaj párologtató egybenAz ultrahangos párásító és illóolaj párologtató készülék párásító funkciója mellett fény és aromaterápiával is segíti jó közérzetünk és kedélyállapotunk megőrzését! A készülék által kibocsátott tiszta levegőt az Ön által kiválasztott illatesszenciával dúsíthatj..
12.990 Ft
Nettó ár:12.990 Ft
ULTRAHANGOS ÁLLATFIGURÁS PÁRÁSÍTÓ - GYVH19
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH19
Bababarát ultrahangos párásítóBiztosítsa lakása levegőjének egészséges páratartalmát rendszeres párásítással!A gyermekek különösen érzékenyek a száraz levegőre. Alacsony páratartalom esetén nyálkahártyájuk kiszáradhat, ami növelheti egyes légúti megbetegedések kockázatát, illetve lassíthatja a ..
11.990 Ft
Nettó ár:11.990 Ft
FELÜLTÖLTŐS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ - GYVH38 FELÜLTÖLTŐS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ - GYVH38
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH38
Biztosítja lakása levegőjének egészséges páratartalmát rendszeres párásítással! Újdonság! Kényelmesen, felülről is utántölthető!Kiemelt termékfunkciók:Felülről is utántölthető: feltöltéshez nem szükséges levenni a víztartályt, elég csak leemelni a készülék tetejét és felülről beleönteni a ..
16.990 Ft
Nettó ár:16.990 Ft
ULTRAHANGOS ILLÓOLAJ PÁROLOGTATÓ - GYVH37 ULTRAHANGOS ILLÓOLAJ PÁROLOGTATÓ - GYVH37
Új
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH37
Varázsoljon wellness élményt és illatokat a lakásába Vivamax aroma párologtatóval!A Vivamax ultrahangos illóolaj párologtató segítségével otthona levegőjét illatossá és egészségesebbé varázsolhatja. Az ultrahangos porlasztási technológiával finom párát hozhatunk létre káros égéstermékek nélkül. A ké..
14.990 Ft
Nettó ár:14.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYV15
Gyermekeknél és felnőtteknél is hatékony!A kompresszoros inhalátor olyan légzőszervi megbetegedések kezelésére használható, ahol a terápia során aeroszolos gyógyszeres kezelésre lehet szükség, úgy, mint számos asztmatikus jellegű megbetegedés, allergia vagy hörghurut.A nagy teljesítményű k..
13.990 Ft
Nettó ár:13.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYV13
A légúti megbetegedések hatékony kezelésére szolgál!A teknősbéka formájú inhalátor hatékonyságának és könnyű, otthoni használatának köszönhetően gyorsan a család kedvencévé válhat.Termékjellemzők:Új, gyermekbarát formaKönnyű, otthoni használatPorlasztási kapacitás: 0,33 ml/percÁtlagos szemcseméret: ..
13.990 Ft
Nettó ár:13.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH23
A fűtési szezon beindulásával otthonunk levegőjének páratartalma jelentősen lecsökkenhet, ugyanis hiába szellőztetünk és engedünk be a lakásba friss levegőt, azt a napközbeni fűtés ugyanúgy felmelegíti mint a lakásban lévő levegőt, ezáltal elvesztve eredeti – egészséges - páratartalmát. A nyári idős..
24.990 Ft
Nettó ár:24.990 Ft
Brand: Vivamax Cikkszám: GYVH27
Élvezze kedvenc illóolajait akár munka, vagy autózás közben is!   A Vivamax aroma USB egy új generációs illóolaj párologtató, mely az illóolajokat ultrahangos technológiával porlasztja. Egyedülálló kialakításának köszönhetően a készülék illóolajtartálya könnyen kivehető, ami nagyban egyszer..
4.990 Ft
Nettó ár:4.990 Ft
Mutasd 1 tól 12 -ig 27 (3 oldalakat)